Jobba i Älmhults kommun

Vi som arbetar inom kommunen finns där människor finns. Vi gör skillnad, påverkar människors vardag och bidrar till människors livskvalitet. Varje dag. Som anställd på Älmhults kommun är du att vara med och gör skillnad. Det finns många intressanta och utvecklande jobb hos oss. Som arbetsgivare har vi högt satta mål för vår arbetsmiljö. Vi vill ha medarbetare som trivs och utvecklas och som aktivt och engagerat bidrar till kommunens utveckling. 

Älmhults kommun befinner sig i ett intressant utvecklingsskede och har dessutom en befolkning som växer, vilket förutsätter medarbetare som är positivt inställda till förändringsarbete. I Älmhult kan du kombinera den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär och ett globalt näringsliv. Här är det lätt att leva och bo med nära till det mesta och möjlighet att kombinera närheten till städers puls med det lugnare livet på landet. Med goda kommunikationer är det också lätt att pendla.


Vill du göra skillnad? Vill du arbeta med och för människor? Många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommuner och landsting, välfärdssektorn.

Med slogan Sveriges viktigaste jobb vill kommuner och landsting bidra till att öka kunskapen om jobben och nyansera bilden av kommuner och landsting som arbetsgivare.

SKL:s webbplatslänk till annan webbplats kan du ta del av en inspirerande information som tar upp kärnvärdena med att arbeta inom välfärdssektorn. Mer inspiration runt Sveriges viktigaste jobb finns även på SKL:s olika sociala medier.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.