Jobba i Älmhults kommun

Hos oss på Älmhults kommun finns 1 600 medarbetare som har uppdraget att underlätta vardagen för våra 17 000 invånare.

 

Älmhults kommun befinner sig i ett expansivt utvecklingsskede och befolkningen växer som aldrig förr. År 2017 blev vi valda till Årets tillväxtkommun i Sverige. Vi behöver medarbetare som aktivt och engagerat bidrar till kommunens fortsatta utveckling. I Älmhult kombinerar du den mindre ortens fördelar med en unik internationell atmosfär. Här är det lätt att leva och bo och du har nära till det mesta. Goda kommunikationer gör det lätt att pendla.

På Älmhults kommun ser vi nyttan med mångfald – vi ser värdet i olikheter och arbetar aktivt för jämställdhet. Vi tar tillvara på våra medarbetares kompetens, uppmuntrar egna initiativ och egen utveckling. Som medarbetare hos oss får du ett intressant och utvecklande arbete, en god arbetsmiljö och interna karriärvägar.

Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) är en arbetsgivar- och intresseorganisation tillika medlemsorganisation för alla kommuner, landsting och regioner. På SKLs hemsida kan du genom att svara på ett antal frågor i "Yrkestestet för Sveriges Viktigaste Jobb"länk till annan webbplats, få reda på vilket välfärdsyrke som passar just dig. Där kan du även ta del av inspirerande information, som tar upp kärnvärdena med att arbeta inom välfärdssektorn.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.